Rezervované - 1-izbový byt s dvoma loggiami na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
37 m²
predaj - 1-izbový byt
109.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4259x zobrazená v zozname / 354x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka exkluzívne na predaj veľmi pekný 1-izbový byt o výmere 37m2 s dvoma loggiami, ku ktorému prislúcha aj pivnica. Byt sa predáva komplet zariadený vrátane elektrospotrebičov. Kúpou voľný ihneď.



Dispozičné riešenie:





Byt pozostáva z chodby so vstupnými bezpečnostnými dverami, z obývacej izby so vstupom na loggiu, ktorá slúži aj ako spálňa, z kuchyne so vstupom na druhú loggiu a kúpeľne s vaňou a umývadlom a samostatného WC.



Popis bytu:





Byt sa nachádza na prvom poschodí z celkových ôsmych zatepleného bytového domu s výťahom. Byt bol zrekonštruovaný a pôsobí veľmi príjemne s orientáciou okien do vnútro bloku. Veľkým bonusom tejto nehnuteľnosti sú dve loggie. Byt je dostatočne presvetlený. Menená bola vodoinštalácia, elektroinštalácia, plastové okná, podlaha, dvere, sanita, obklady a dlažby. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynový sporák, digestor, chladnička a mikrovlnka. V obývačke sa nachádza manželská posteľ s úložným priestorom, šatníková skriňa a polica s TV. V kúpeľni je vaňa, umývadlo so skrinkou a zrkadlom a práčka. Parkovanie pred bytovým domom je voľné. V byte je zriadený internet.



Lokalita:





Sídlisko Vlčince sa radí medzi výborné lokality v Žiline. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, detské ihriska, školy, škôlky, fitness, obchody, v blízkosti zastávka MHD.





Odporučenie makléra:







Nehnuteľnosť vhodná ako štartovací byt pre mladý pár, začínajúcu rodinku alebo tiež pre staršie ročníky na príjemné prežitie jesene života.

Bonusom sú dve priestranné loggie a pešia zóna pred bytovým domom s množstvom zelene.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118798



Cena: 109 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Statusaktívne