3-izb. byt v projekte Ružičky s terasou a predzáhradkou v OV (B2)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Ružičková
79.73 m²
3
prízemie
3
nie
holopriestor
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
248.757,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

62313x zobrazená v zozname / 1736x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

Predávame 3-izbový byt v meste Trenčín, katastrálne územie Záblatie. Projekt 2 novostavieb bytových domov s názvom Ružičky na novovznikajúcej ulici Ružičková. Byt má obytnú plochu 62,85m2 + terasu o výmere 16,88m2, celková úžitková plocha 79,73m2. Byt je prízemný. K bytu prináleží aj predzáhradka o výmere 76,2m2, ktorá bude v osobnom vlastníctve nového majiteľa a bude prístupná priamo z terasy bytu (vo fotogalérii inzerátu v situačnom výkrese predzáhradka P5).
Momentálne prebieha výstavba bytových domov, predpoklad kolaudácie je 8/2024. Projekt Ružičky je financovaný z bankových zdrojov, takže nehrozí insolvencia investora. Spolupracujúca banka ponúka zvýhodnené hypotekárne podmienky na kúpu bytu. K bytu prislúcha 1 vyhradené parkovacie miesto na vonkajšom parkovisku a pivnica.

Viac info na www.bytytrencin.sk (byt B2)



Byt sa bude odovzdávať novému majiteľovi v štádiu holobyt. Toto štádium obsahuje vnútornú omietku s bielou maľovkou, všetky bytové rozvody inžinierskych sietí, optickú prípojku od spoločnosti Slovak Telekom, teplovodné podlahové vykurovanie, vchodové bezpečnostné dvere, plastové alt. kompozitné okná a dvere od slovenskej firmy Fenestra SK, ďalej elektricky ovládané pod-omietkové exteriérové žalúzie, rozvody na domového vrátnika a elektroinštalačnú prípravu na klimatizáciu, a takisto dlažbu na terase.

Súčasťou projektu je aj vybavenosť na pozemkoch prislúchajúcich k bytovým domom: detské ihrisko, exteriérová fitnes zóna, altánok s posedením, sadové úpravy, a takisto na strechách bytových domov bude nainštalovaná fotovoltaická zostava z ktorej budú profitovať noví vlastníci bytov.

Cena bytu, predzáhradky, parkovacieho státia a pivnice je 248.757 eur. Podmienky financovania sú zverejnené na webe bytytrencin.sk

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha79.73 m²
Úžitková plocha79.73 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno