3-IZBOVÝ REKONŠTRUOVANÝ BYT TURŇA NAD BODVOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Turňa nad Bodvou
54 m²
zvýšené prízemie
3
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
70.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3034x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. rekonštruovaný byt s 3- izbový byt v Turni nad Bodvou – 25 km od Košíc. Byt má rozlohu 54 m2 a ponúka moderný štýl bývania. Tento byt prešiel rekonštrukciou v roku so zmenou dispozície. Štýlová obývačka je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená vrátane varnej dosky, rúry, umývačky riadu. Byt má zariadenú spálňa a pracovňu. V byte je aj malý kumbál – technická miestnosť. V byte sú vymenené plastové okná, v obývačke, kuchyni a na chodbe je nová kvalitná plávajúca podlaha. Pred bytom na chodbe sa nachádza špajza. K bytu prislúcha veľká rekonštruovaná lódžia.
Nachádza sa na vyvýšenom prízemí v bytovom dome, ktorý tiež prešiel celkovou rekonštrukciou vrátane stúpačiek, zateplenia. Na poschodí vedľa bytu sa nachádza kočikáreň.

V Turni nad Bodvou nájdete dobrú občiansku vybavenosť škola, obchod a autobusová zastávka je vzdialená do 200 metrov od bytu.

Tento byt predstavuje ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie blízko Košíc s možnosťou okamžitého nasťahovania bez potreby ďalších investícií. Byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Zateplený objektáno
Orientáciajuhovýchodná