3i byt, 68, 6m2, Košice - Sídlisko Ťahanovce, ul. Čínska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Čínska
68.6 m²
7
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
137.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

121036x zobrazená v zozname / 5888x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:

Na predaj trojizbový byt, ktorý sa nachádza na Sídlisku Ťahanovce na ulici Čínska. Byt ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou má výmeru 68,6m2. K bytu prislúcha loggia, ktorá je orientovaná smerom do parku. Byt je kúpou voľný a je v osobnom vlastníctve. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Bytový dom sa momentálne zatepľuje, taktiež prebehla výmena výťahu !

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte kontaktovať makléra Ing. Denisa Konovalova na telefónom čísle , a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

-youtube video: https://youtube.com/shorts/_sxbOImVqHs?feature=share

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha68.6 m²
Úžitková plocha68.6 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vývoj ceny