4 – IZB. RD, PIVNICA, GARÁŽ, LETNÁ KUCH., POZEMOK 753 m², SNP, PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: SNP
160 m²
753 m²
1
4
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
389.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4105x zobrazená v zozname / 308x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj samostatne stojací dvojpodlažný 4 - izbový rodinný dom, s priestrannou kuchyňou, pivnicou, garážou a letnou kuchyňou, ktorý sa nachádza na ulici SNP v Pezinku v zastavanej časti mesta.

Dom bol postavený z tehly približne v roku 1970 a je kompletne podpivničený s dvomi nadzemnými podlažiami. V suteréne domu je priestranná garáž a dve miestnosti. Na prvom nadzemnom podlaží je vchod do domu so schodiskom na vstupnú verandu, chodba z ktorej po prvej strane sa nachádza toaleta so sprchovacím kútom a umývadlom, komora a schodisko do suterénu domu. Na ľavej strane je samostatná kuchyňa orientovaná do dvora. Z chodby sa vchádza do otvorenej priechodnej miestnosti v ktorej je schodisko na poschodie a zároveň cez ktorú sa vchádza do obývacej izby. Na druhom nadzemnom podlaží je chodba z ktorej je vstup na terasu, do kúpeľne s toaletou a tri samostatné nepriechodné izby, kde z jednej je vstup na balkón, ktorý je orientovaný do ulice.

Dom je v pôvodnom zachovalom stave, bez známok zatekania alebo vlhnutia suterénu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom - (radiátory) a dodatočne je možne si vykurovať aj pecou na prvom podlaží. Dom je napojený na všetky IS – vodu, kanalizáciu, elektrinu, plyn a navyše je aj na pozemku studňa. Za domom je sklad na zeleninu a letná kuchyňa, ktorá disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou, komorou a dvomi miestnosťami. Tento objekt je možne využívať aj na bezbariérové bývanie, nakoľko je tiež napojený na IS (voda, kanalizácia, elektrina). Dvor je upravený a v záhrade je nasadený vinič.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Lokalita: Pezinok, ul. SNP
* 4 - izbový rodinný dom + 2 - izbová letná kuchyňa za domom
* Možnosť využitia na dvojgeneračné bývanie
* Materiál: tehla
* Stav: pôvodný zachovalý
* Zateplenie domu: nie
* Bezbariérový prístup: nie, iba do druhého objektu
* Pivnica: áno, kompletne podpivničený (2 miestnosti + garáž)
* Garáž: áno
* Parkovanie: vo dvore a pred domom
* IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia
* Vykurovanie: plynový kotol – radiátory
* Balkón: 1x do ulice
* Terasa na poschodí, orientovaná do dvora s výhľadom na Malé Karpaty
* Studňa: áno

VÝMERA:


* Plocha pozemku: 753 m²
* Zastavaná plocha domu: 98 m²
* Zastavaná plocha - Letná kuchyňa so skladom na zelenin: 72 m²
* Úžitková plocha domu (približne): 160 m²
* Pivnica s garážou (približne): 80 m²
* Letná kuchyňa - úžitková plocha (približne): 50 m²
* Sklad na zeleninu (približne): 12 m²

LOKALITA A OKOLIE:


Dom je v zastavanej časti mesta čo zabezpečuje že v okolí nebude žiadna ďalšia výstavba s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, autobusová zástavka, potraviny, reštaurácia, bar, OC Mólo, Tesco, Lidl, Kaufland. Taktiež výhodou tejto lokality je dobré a rýchle napojenie sa na hlavnú cestu smerom do Bratislavy. V Pezinku sa usporiadavajú rôzne spoločenské a kultúrne podujatia. Milovníci turistiky, prírody, bicyklovania a športu tu majú rôzne možnosti využitia ako aj v zimných mesiacoch možnosť lyžovania na Pezinskej Babe.

ID:

CENA: 389 000€



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku753 m²
Zastavaná plocha170 m²
Celková rozloha290 m²
Úžitková plocha160 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta