4-IZBOVÝ BYT, KOŠICE-OKOLIE, OBEC-ČAKANOVCE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čakanovce
Ulica.: Čakanovce
95 m²
2
1
4
čiastočne prerobený
nie
predaj - 4-izbový byt
114.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3147x zobrazená v zozname / 264x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v naozaj priestrannom 4 - izbovom byte, v tichej lokalite,v náručí prírody, nie tak veľmi vzdialeného od Košíc? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 4- izbový byt o celkovej výmere 101,01m2 v lone prírody, vzdialený iba 22 km od Košíc, v idylickej prírodnej lokalite obce Čakanovce, ktorá je obklopená lesmi, zabezpečujúca pokojné a harmonické bývanie.

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou : nové plastové okná, radiátory, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú vstupnú halu, ktorá zasahuje do samostatnej toalety a kúpeľne. Z chodby ďalej vstúpite do obývacej izby, ktorá je skvelým miestom pre relax a spoločenské aktivity. Obývacia izba je centrálnym bodom bytu s priamym vstupom do spálne, detskej izby, pracovne a kuchyne. Súčasťou bytu je aj príjemná lodžia, ktorá poskytuje krásny výhľad do okolia.

Poschodie: 1/2



Pivnica: 6 m2

Spoločné priestory: kočikáreň, sušiareň, záhradka pred bytovým domom

Mesačné náklady na bývanie sa pohybujú iba okolo 117,-€, čo je veľmi výhodné vzhľadom na komfort a ponúkanú lokalitu.

Bytový dom nedávno prešiel rekonštrukciou strechy a plánuje sa kompletná rekonštrukcia, ktorá bude mať pozitívny vplyv na celkový vzhľad a hodnotu nehnuteľnosti. Byt ponúka možnosť ďalších úprav podľa osobných preferencií nového majiteľa.

LINK NA PONUKU S VIDEOOBHLIADKOU: https://www.youtube.com/watch?v=lQpbtgmBU3I

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



Čakanovce sú obcou s výbornou občianskou vybavenosťou – v obci nájdete školu, škôlku, obchod COOP Jednota, kostol, Obecný úrad a dobre fungujúce spoje verejnej dopravy.

V susednej obci Bidovce vo vzdialenosti 4 km, sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane zdravotného strediska, zubnej starostlivosti, lekárne, knižnice,polície, reštaurácie a autoservisu.

Napojenie na diaľnicu zabezpečuje rýchlu dostupnosť do väčších miest.

Obec je obklopená lesmi a prírodou a ponúka množstvo aktivít pre voľný čas a relax. Či už ste vášnivý turista, cyklista alebo hľadáte pokoj a pohodu pre rodinné bývanie, toto miesto vás určite zaujme.


CENA



Cena tohoto 4 izbového bytu je 114.990,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Tento byt je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie v krásnom a prírodnom prostredí, ale zároveň chcú mať rýchly prístup k moderným službám.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : – Jana Jaššová, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha101.01 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná