ABSOLÚTNA NOVINKA NA TRHU - PREDAJ DVOJIZBOVÉHO BYTU | TRI VEŽE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Bajkalska
61.78 m²
7
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30645x zobrazená v zozname / 636x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA VO SVETE NEHNUTEĽNOSTÍ, KTORÁ SI ZÍSKA SVOJHO MAJITEĽA MNOŽSTVOM POZITÍV LOKALITY, NADCHNE SVOJIM ČAROM, POTEŠÍ OČI SVOJIM VÝHĽADOM A PRESVEDČÍ SRDCE SVOJOU JEDINEČNOSŤOU.

VSAĎTE NA PRVÝ DOJEM A POPONÁHĽAJTE SA...




Útulný dvojizbový byt o výmere 56,93 m2 na 7/24. poschodí. Loggia s okúzľujúcim výhľadom o výmere 4,85 m2. Parkovacie miesto v garáži prístupné výťahom. 24H recepcia a služby priamo v objekte Tri Veže v obľúbenej lokalite – Bajkalská. Či už hľadáte svoj štartovací byt, investíciu alebo túžite po zmene, táto ponuka zaručene prekročí Vaše očakávania. Prejdite sa po byte pomocou virtuálnej prehliadky, prečítajte si všetky potrebné inormácie a okamžite si zarezervujte osobnú obhliadku, aby ste nepremeškali šancu stať sa novým majiteľom tejto výnimočnej nehnuteľnosti. Určite sa na trhu dlho neohreje.


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala s oddelenou šatníkovou časťou
Presvetlená obývacia izba spojená s kompletne vybavenou kuchyňou, jedálensou časťou & výstupom na loggiu
Zariadená spálňa s úžasným panoramatickým výhľadom

Samostatná toaleta


Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou


VYBAVENIE BYTU:


Tento exkluzívny byt má laminátové parkety, dlažbu, hliníkové okná so žalúziami a bezpečnostné protipožiarne dvere. Taktiež disponuje klimatizačnou jednotkou. Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom (kuchynská linka, konferenčný stôl, jedálenský stôl a stoličky, manželská posteľ, skriňa) a spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra, chladnička s mrazničkou, práčka, TV). Vďaka svojmu vybaveniu je vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom v prípade investičnej kúpy.


MESAČNÉ NÁKLADY A CENA:


Mesačné náklady za užívanie bytu a spoločných priestorov predstavujú sumu ccaEUR 299,-. Cena predstavuje platby za elektrinu, kúrenie, vodu a správu bytového domu.
Predajná cena tejto nehnuteľnosti jeEUR 249.600,-. Cena za parkovacie státie v garáži, ktoré sa predáva spolu s bytom je +EUR 25.000,-.


POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Polyfunkčný komplex III Veže disponuje 24/7 recepciou & je chránený strážnou službou a kamerovým systémom. Átrium s udržiavanou zeleňou slúži pre oddych, nachádzajú sa tu nebytové & obchodné priestory, ktoré poskytujú posedenie v kaviarničke, pohodlné nákupy potravín a výberového vína alebo lahodné jedlo v reštauráciách.
Byt disponuje možnosťou využívania súkromného fitnes štúdia alebo spoločenskej miestnosti v objekte.
Na 4. poschodí sa nachádza príjemný a pekne upravený park so zeleňou a detskými preliezkami, ktorý je k dispozícii všetkým obyvateľom polyfunkčného komplexu III Veže.

Charizmatický dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera a jazera Kuchajda, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, Vivo, Central, Nivy a len kúsok od centra mesta s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí: športoviská, park, nákupné centrá, jazero, dostatok zelene & jednoduché napojenie na MHD.

PERFEKTNÁ INVESTÍCIA: Byt s potenciálom pre rôzne druhy prenájmu
Tento exkluzívny dvojizbový byt predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú komfort vlastného domova spojený s možnosťou výhodnej investície. Vďaka svojej vynikajúcej lokalite je byt atraktívnou voľbou nielen pre dlhodobé bývanie, ale aj ako investičný objekt na krátkodobé prenájmy cez platformy ako Airbnb.

Pozrime sa na finančnú analýzu. Pri prenájme za 85EUR na noc s 70% obsadenosťou by ste mohli dosiahnuť mesačný hrubý príjem 1 785EUR, čo predstavuje ročný hrubý príjem 21 420EUR. Návratnosť investície by tak bola približne 11,66 rokov, samozrejme, bez započítania nákladov.

Byt sa nachádza v oblasti s vysokou návštevnosťou turistov a je obľúbený medzi manažérmi a športovcami, čo z neho robí skvelú voľbu pre investorov, ktorí chcú maximalizovať svoj príjem z prenájmu. Či už plánujete prenajímať byt na krátkodobé pobyty alebo poskytnúť príjemný domov na dlhšie obdobie, tento byt splní očakávania najnáročnejších klientov.

OBHLIADKY:


Dvojizbový byt je kúpou voľný. Obhliadky si môžete dohodnúť prostredníctvom formulára pod týmto odkazom www.adridbooking.sk

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha63.25 m²
Úžitková plocha61.78 m²
Poschodie7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny