Bývajte v dostupnosti centra s krásnym výhľadom zo štrnásteho pochodia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégého
83.5 m²
18
14
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
340.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16410x zobrazená v zozname / 363x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj výnimočný trojizbový klimatizovaný byt s terasou v novostavbe projektu Jégeho Alej 4. Byt sa nachádza na 14/19 poschodí, je o rozlohe 83.5m2 vrátane terasy o rozlohe 8.8m2. Byt pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou s preskleným výstupom na nádhernú terasu s výhľadom a z dvoch izieb, ktoré sú od obývacej časti ideálne oddelené predsieňou. Hlavná spálňa má vlastnú šatníkovú miestnosť o rozlohe 4m2. V byte je aj veľmi žiadaná miestnosť - sklad o rozlohe 1,5m2 na uskladnenie rôznych, napríklad aj sezónnych vecí v domácnosti. Z bytu je krásny panoramatický výhad na mesto, downtown. K bytu poskytujeme na predaj aj vnútorné a vonkajšie parkovacie státie v cene spolu 55.000,- eur.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha83.5 m²
Úžitková plocha83.5 m²
Poschodie14
Počet poschodí18
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Orientáciazápadná
Novostavbaáno