Celé podlažie administratívnej budovy, ideálne pre väčšiu firmu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
514 m²
9
1
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
7,- €/m2/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

78827x zobrazená v zozname / 11231x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove v lukratívnej lokalite Bratislava- Ružinov, Miletičova ulica. Kancelárske priestory o výmere 514m² sa nachádzajú na 4. poschodí a na 8. poschodí. Vždy uzavretý priestor celého podlažia. Možnosť použitia nášho nábytku. Máme dve voľné varianty dvoch poschodí v budove, variácie si môžete pozrieť v pôdorysoch. Obe poschodia sú k dispozícii ihneď. Ide o klasicke kancelárie s plochou 19,83 m², ako aj o kancelárie OpenSpace. Niektoré kancelárie sú medzi sebou navzájom prepojené. Na každom z týchto poschodi sú dve kuchynky, jedna v krátkom trakte a druha v dlhom trakte na spoločnej chodbe.

POPIS:


Kompletne zrekonštruovaná výšková administratívna budova s maximálnym komfortom.
Budova disponuje recepciou a strážnou službou 24/7, má moderný a reprezentatívny vzhľad a nové výťahy.
Vybavenie kancelárie je vo vyššom štandarde : koberec, klimatizácia, žalúzie.
Na každom poschodí je kompletne vybavená kuchynka a zrekonštruované sociálne zariadenia.
Operátor v budove (optika) - môžete si vybrat od TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára klient.
BONUS: pravidelné čistenie okien a tepovanie kobercov

CENA:


Pri nájme na dobu 3 a viac rokov, je možne pripraviť dispozične priestory podľa požiadaviek klienta. Pri nájme na dobu určitú je možné hovoriť aj o úprave ceny za nájom. Nakoľko rok 2023 so sebou prináša okrem iného aj pomerne vysoke ceny energií (elektricka energia, plyn a v neposlednom rade aj voda), rozhodli sme sa pri prenájme celého poschodia ponúknuť upravenú cenu za nájom kancelárskej plochy vo výske 7,00EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2023, vo vyske 8,00EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2024, vo vyske 8,50EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2025, pričom cena obvyklá je vo výške 9,00EUR bez DPH/m²/mesiac.

Cenová ponuka, ktorú poskytneme na požiadanie, zahŕňa cenu komplet za nájom, zálohove platby na energie, ako aj ostatné služby vrátane denného upratovania priestorov. Ide o základnú/predbežnú cenovú ponuku, ktorá môže byť na základe osobnej obhliadky a ďalších informácií upravená. Budova je kompletne zrekonštruovaná, zateplená, plne klimatizovaná s vlastnou kotolňou. Okná plastové, otvaracie/sklopné. Pristup do budovy 24 hodin denne, 7 dní v týždni. Okrem kancelárskych priestorov vieme ponúknuť aj priestory pre sklad a archív, aj s plochou 70 a viac m². V budove sa nachádza EPS, v prípade záujmu je možné sprostredkovať prepojenie do tohoto systemu.

PARKOVANIE:


Parkovanie je priamo v uzavretom areáli alebo v priľahlých parkovacích areáloch a domoch na ulici Trenčianska, Košická, Ružová dolina zabezpečuje správca budovy vrámci služieb. Parkovanie v dĺzke jednej hodiny zadarmo je možné využiť aj v novom parkovacom dome DOAS cez ulicu, komfortne pre krátkodobé návštevy klientov. V tesnej blizkosti našej budovy je platené parkovanie s cenou 1,00,-€ na hodinu - toto parkovisko radi využívajú klienti našich nájomníkov.

VÝHODY:


Administratívna budova ponúka vysoký štandard a komfort kancelárskych ako aj spoločných priestorov. Ide o reprezentatívnu budovu, ktorú dnes využívajú domáci aj zahraniční klienti. Majiteľ budovy poskytuje takisto vysoký štandard správcovských služieb s dôrazom na technické vybavenie, bezpečnosť a čistotu všetkých priestorov s cieľom maximálnej spokojnosti klientov. Pri dlhodobom prenájme a po vzájomnej dohode je možnosť kancelárske priestory flexibilne dispozične prispôsobiť podľa konkrétnych potrieb klienta. Do pozornosti dávame aj možnosť využívať niektoré služby priamo v budove, je možné riešiť aj formou benefitov pre zamestnancov - služby fyzioterapie, masáží, a fitness s osobnym prístupom personálu, tiež možnosť vybehnúť v budove na kvalitnú kávu, občerstvenie s možnosťou využitia tejto prevádzky napr. aj pre zabezpečenie raňajok na pracovisku a ďalších aktivít.

LOKALITA:


Bratislava Ružinov - hneď za trhoviskom Miletičova, lukratívna a strategická lokalita, s výbornou dostupnosťou MHD, autom aj pešo. V okolí sú moderné business centrá, úrady, banky a kompletná občianska vybavenosť.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha514 m²
Úžitková plocha514 m²
Poschodie1
Počet poschodí9
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny