Detva- 3 izbový byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
64 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8826x zobrazená v zozname / 846x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt



Byt s rozlohou 63,5 m2, je v pôvodnom stave a pripravený na rekonštrukciu podľa vášho vkusu. Nové sú len plastové okná a bezpečnostné dvere. Byt má aj balkón a je orientovaný na juh, čo zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. V obývačke a v jednej z izieb sa nachádzajú pôvodné drevené parkety v zachovalom stave.

Výhodou tohto bytu je jeho výborná poloha, so všetkou občianskou vybavenosťou v blízkosti. V okolí sa nachádzajú školy, škôlky, obchody a reštaurácie.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, bol zateplený a má nový výťah.

Ak hľadáte byt, ktorý si môžete upraviť podľa vlastných predstáv a ktorý ponúka výhodnú polohu, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na obhliadku. Budeme radi, ak vám pomôžeme s výberom vášho nového domova.



ID: 117058



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha64 m²
Statusaktívne