Dom pri kúpeľoch Dudince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Slatina
146 m²
1189 m²
predaj - Rodinný dom
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3046x zobrazená v zozname / 293x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

V malebnom prostredí, v tichej dedinke Slatina, je na predaj rodinný dom so záhradou, ktorého pozemok lemuje malý potôčik.
Rodinný dom má 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC, špajzu. V podkroví je 1 obytná izba a skladové priestory. V pivnici je kotolňa a vedľa domu je garáž. Dom disponuje 2 samostatnými vchodmi. Strecha, ako aj elektroinštalácia prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 1990. Na pozemku sa ďalej nachádza letná kuchyňa s kúpeľňou a špajzou, murovaná šopa a terasa. Kúrenie je momentálne riešené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo, formou ústredného kúrenia. Voda je z vlastnej studne, odpad ústí do kanalizácie. Na dome sú plastové okná a je zavedený internet.
K domu patrí ešte 472m2 vinica a 1037m2 orná pôda, ktoré sú tiež predmetom predaja.

Dedinka Slatina sa nachádza iba 3km od kúpaliska Dudinka, v meste Dudince, ktoré je celosvetovo známe svojou liečivou minerálnou vodou. Malebná dedinka Slatina sa nachádza na juhozápade Slovenska. 10km od Maďarských hraníc a 5km od kúpeľného mesta Dudince. Wellness Santovka je vzdialené 15km a Banská Štiavnica 50km. Ponúka širokú škálu ako aktívneho, tak pasívneho oddychu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1189 m²
Úžitková plocha146 m²
Statusaktívne