Dom s 2 bytovými jednotkami, Koliba, pozemok 628 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Suchá
336 m²
628 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
630.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3786x zobrazená v zozname / 344x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária OCCAM New Home ponúka na predaj dom s dvoma bytovými jednotkami a rozľahlým pozemkom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavske Koliby na Suchej ulici na výstavbu rodinných domov.

POZEMOK: Pozemok s rozlohou 628 m2 sa nachádza v slepej ulici a je obklopený zalesneným pozemkom vo vlastníctve Hlavného mesta Bratislava. Na pozemku sa nachádza stavba dvojpodlažného domu v dobrej kondícii, ktorá môže byť výhodou pri výstavbe, nakoľko ušetrí čas pri povoľovacom procese. Všetky IS na pozemku. K pozemku vedie spevnená príjazdová komunikácia. Pozemok je mierne vo svahu a ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu. Je tu možnosť dokúpenia aj vedľajšieho pozemku s výmerou 543 m2.

DOM: Rodinný dom s plochou 336m2, pozostáva z dvoch štvorizbových bytových jednotiek s technickým zázemím a garážou. Jedna bytová jednotka je obyvateľná a v dobrej kondíci, druhá je vysťahovaná a je nutná rekonštrukcia.

Podľa UPI je na pozemku prípustná výstavba najmä - bytové domy do 4 nadzemných podlaží, zeleň líniovú a plošnú, zeleň pozemkov obytných budov, vodné plochy ako súčasť parteru a plôch zelene, zariadenia a vedenia technickej a dopravnej vybavenosti pre obsluhu územia. Možnosť zastavania IZP 0,25 pri RD - pozemok nad 400 – 600 m2.

LOKALITA: Pozemok je situovaný v zástavbe rodinných domov v krásnom prostredí a v bezprostrednej blízkosti lesov bratislavskej Koliby, ale zároveň kúsok od mesta. Lokalita ponúka výbornú občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, lekáreň, pošta, MHD. Mestská časť Nové Mesto ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia a je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko sa nachádzame na úpätí Malých Karpát.

V bezprostrednej blízkosti pozemku sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Lokalita ponúka dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom trolejbusov (č. 44) aj autobusov ( č. 145).

CENA: 630.000EUR



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku628 m²
Úžitková plocha336 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny