Dom s pozemkom blízko Vranova n. Topľou - Sedliská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Vranov nad Topľou
85 m²
1684 m²
predaj - Rodinný dom
72.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4152x zobrazená v zozname / 448x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Získajte nehnuteľnosť s investičnými možnosťami. Dom sa nachádza na bočnej ulici v obci Sedliská, len 7 minút autom od Vranova nad Topľou. Dispozične pozostáva zo štyroch priestranných izieb a špajze, tie tvoria prednú polovicu domu. Zadná polovica slúžila ako hospodárska časť. V minulosti bolo kúrenie v dome zabezpečené pomocou plynových gamatiek. Dom je v pôvodnom stave.

Celková výmera pozemku je 1684 m2, jeho súčasťou je aj stará drevená stodola a malý záhradný domček na uskladnenie náradia. Výhodou pozemku je možnosť prístupu z oboch strán, čo umožňuje novému majiteľovi rozdeliť pozemok na dve časti pre 2 rôzne nehnuteľnosti, a teda vytvára sa tu istá investičná príležitosť.
Pokiaľ ide o inžinierske siete, je možné napojiť sa na obecný vodovod alebo využiť studňu nachádzajúcu sa na pozemku. Verejná kanalizácia je taktiež k dispozícií. V súčasnosti je odpojený prívod plynu a elektriny.

Obec Sedliská má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, je známa vďaka blízkosti hradu Čičva a blízkosti Vodnej nádrže Domaša.

Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk.

Foto interiéru na vyžiadanie.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1684 m²
Úžitková plocha85 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny