Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 4 izbový byt v Dunajskej Strede

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nám. SNP
81 m²
10
4
4
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
130.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

37145x zobrazená v zozname / 1730x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality ponúka exkluzívne na predaj priestranný, kompletne zrekonštruovaný a vkusne zariadený 4 izbový byt, nachádzajúci sa na 4.poschodí s rozlohou 87m2 vrátane lodžie a pivnice v 10 podlažnom bytovom dome na Nám. SNP v meste Dunajská Streda na sídlisku Sever II.

Dispozícia bytu pozostáva so vstupnej chodby, komory, kúpeľne s vaňou, toaletou, kuchyňou, s tromi samostatnými nepriechodnými izbami a priechodnej obývacej izby z ktorej je vstup do lodžie.

Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi.

Mesačné náklady pre 3 osoby sú zhruba 190€



Okresné mesto Dunajská Streda má plnohodnotnú občiansku vybavenosť s mnohými školami, škôlkami, obchodmi, reštauráciami s výbornou dostupnosťou do Bratislavy po novovzniknutej rýchlostnej ceste R7 (približne 35min)

Cena za byt s príslušenstvom je 130 000€. V uvedenej cene je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis od autorizácie kúpnej zmluvy advokátom, návrh na vklad, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti až po asistenciu s prehlasovaním na energií. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver, s ktorým vám ochotne a profesionálne poradí náš hypotekárny poradca

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha81 m²
Poschodie4
Počet poschodí10
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vývoj ceny