EXKLUZÍVNE Predaj polyfunkčnej budovy v obci Vlčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Vlčany
364.7 m²
676 m²
nie
verejný vodovod
nie
žumpa
predaj - Budova
109.800,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8358x zobrazená v zozname / 901x zobrazená detailne / 121x zobrazená detailne tento mesiac

Sprostredkujeme predaj polyfunkčnej budovy, umiestnenej v zastavanej časti obce Vlčany na pozemku (zastavaná plocha a nádvorie) o rozlohe 676 m2. Objekt sa nachádza na hlavnej ceste v obci Vlčany, vzdialenej od okresného mesta Šaľa 14 km. Budova bola kolaudovaná v r.1996 a rekonštruovaná v r.2021. Jedná sa o samostatne stojacu prízemnú budovu s valbovou strechou. Vykurovanie je ústredné teplovodné z r. 2021.
Vchod do budovy je z dvora po schodoch cez bezpečnostné dvere. Za dverami je predsieň, z ktorej sa dostaneme do samostatnej predajne a naľavo do miestnosti obsluhy s hygienickým zázemím. V zadnej časti budovy sa nachádza jedna samostatná bytová jednotka s dvomi spálňami, s kuchyňou, WC , kotolňou, kúpeľňou.
Objekt je napojený na inžinierske siete a je vhodný ako na podnikateľské účely tak aj na bývanie.

Rozmery budovy sú 20,9m x17,45m, t.j. 364,705m2.


Pozemok je oplotený, za bránou sú v areály pred objektom zabezpečené parkovacie miesta pre osobné automobily.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku676 m²
Zastavaná plocha364.7 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta