Kancelársky priestor na prenájom o ploche 629 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
629 m²
prenájom - Kancelárie
10,- €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

7490x zobrazená v zozname / 974x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

K 5-41


Na prenájom kancelársky priestor o celkovej ploche 629 m2 v kompletne zrekoštruovanom menšom dvojpodlažnom objekte. Kancelársky priestor na prízemí je navrhnutý ako kombinácia veľkopriestoru a menších priestorov , ktoré sa dajú využívať ako zasadačky resp. samostatné kancelárie. Priestor je v jednej časti navrhnutý ako veľkopriestor cez 2 podlažia.
Na druhom podlaží je kancelársky otvorený priestor s dvomi malými zasadačkami. Priestor je kompletne zrekonštruovaný, klimatizovaný. Použité materiály sú vo vysokej kvalite. Podlahová plocha prízemia je 437 m2 a druhého podlažia 192 m2 . K dispozícii je kuchynka. Možnosť stravovania priamo v objekte. Priestor je vhodný pre spoločnosť, ktorá preferuje kancelárie s industriálnym nádychom. Výborné parkovacie možnosti.

Cena:10,-EUR/m2/mesiac + merateľné energie

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha629 m²
Statusaktívne