Klimatizované kancelárie v centre mesta, od 20m2 väčšie výmery dohodou

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Moskovská
24 m²
3
1
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
500,- €/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13562x zobrazená v zozname / 2991x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom kancelárie v Bratislava I - Staré mesto v budove na Moskovskej ulici. Kancelárie sú klimatizované, rozhola je 24m2, majú možnosť pripojenia na internet. Kontaktujte nás, zabezpečíme Vám obhliadku, aby ste si mohli osobne prísť pozieť, či tento typ a táto adresa vyhovuje vašim predstavám a bude vhodná na podnikanie podľa vašich potrieb. K dispozícii kuchynka, recepcia na prízemí. Doba nájmu je 1 rok a viac, províziu RK neplatíte.

Vieme zabezpečiť aj vaše požiadavky v prípade potreby väčších priestorov, napríklad 50m2, ale kľudne i cez 200m2, rôzne dispozície, presklenné steny, a pod.,. nájdeme a vytvoríme riešenie pre vaše podnikanie počtom i výmerou jednotlivých kancelárií, je tu napríklad možnosť prenajať si pre vašu firmu aj celé podlažie, alebo typ open space a pod., cena - dohoda na obhliadke.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha24 m²
Úžitková plocha24 m²
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňanie
Vykurovanieáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vývoj ceny