Na predaj 3 izbový byt Martin Košúty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
predaj - 3-izbový byt
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14387x zobrazená v zozname / 1231x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3-izbový byt Martin, sídlisko Košúty, nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na siedmom nadzemnom podlaží. Spálňa, obývačka a presklený balkón sú orientované na južnú stranu. Výmera bytu je 67 m2, balkón má približne 5,5 m2. Pri rekonštrukcii bytu bolo urobené nové jadro s novou sanitou, sprchovým kútom a WC, nová kuchynská linka, nové podlahy. Byt sa predáva tak ako je zobrazené na fotografiach, kompletne zariadený nábytkom vrátane elektrospotrebičov.
Na sídlisku Košúty sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, obchody. Dostatočné množstvo parkovacích miest.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Statusaktívne

Vývoj ceny