Na predaj 4i bungalov v peknom prostredí v obci Ždaňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Ždaňa
100 m²
400 m²
4
studňa
nie
230V
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18985x zobrazená v zozname / 1256x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jednu časť dvojdomu – moderný 4i bungalov na pozemku o výmere 400m2, ktorý sa nachádza v okrese Košice – okolie v obci Ždaňa, len pár km od Košíc.



Rodinný dom má úžitkovú plochu 100m2 plus 13m2 terasa a dispozične pozostáva z dennej časti v ktorej sa nachádza otvorený priestor kuchyne prepojenej s obývačkou a jedálňou, z dennej časti sa vstupuje cez veľké francúzske okná, ktoré krásne presvetlia celý priestor na slnečnú terasu a pozemok. Bungalov disponuje tromi spálňami, kúpeľňou spojenou s WC, vstupnou halou a technickou miestnosťou a dalším samostatným WC.

Dom má dobrú dispozíciu aj umiestnenie na pozemku, je postavený z tehly 30 cm, okná s trojsklom.

Bungalov sa predáva v stave hrubej stavby prípadne je možnosť ho dokončiť do stavu holodomu. Každý dom sa samostatný vstup.

Výhodou je dobré napojenie na hlavnú cestu a centrum obce, ako aj výborná dostupnosť do Košíc.

Obec Ždaňa sa nachádza južne od Košíc smerom na Miskolc, nájdete tu všetko čo potrebujete k pohodlnému životu, poteší krásna príroda a okolité jazerá.

V susednej obci Čaňa je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu Základná škola, materská škôlka, futbalové ihrisko, zimný štadión, pošta, potraviny Tesco a ďalšie obchody pre občiansku vybavenosť.

_________________

Cena: 129.900€ s štádiu hrubej stavby,vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie.



Ak hľadáte moderný rodinný dom v pokojnej lokalite, ktorý si dokončíte podľa vlastných predstáv s dobrou dostupnosťou Košíc, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.

_________________

= Akúkoľvek časť tohto textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha113 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno