Na predaj klimatizovaný 3 izbový byt s lódžiou v Stropkove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stropkov
Lokalita.: Stropkov
76 m²
7
posledné poschodie
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
98.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15605x zobrazená v zozname / 1791x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária WFK s výhradným zastúpením majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt na ul. Krátkej v Stropkove. Nachádza sa na 7 poschodí ( zo 7 ), v panelovom bytovom dome. Rozloha bytu je 76 m2. Pozostáva z 3 izieb, chodby, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC. K bytu patrí aj zasklená lódžia a pivnica v prízemí bytového domu. Je vybavený výkonnou klimatizáciou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou ( murované jadro, vymenené rozvody, vymenené pôvodné okná za plastové ). Bytový dom je zateplený a jeho strecha je po rekonštrukcií. Zrekonštruované sú aj spoločné priestory domu a výťah. Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej oblasti, s veľmi dobrou občanskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny