Na predaj lukratívny pozemok v Čakľove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Čaklov
Ulica.: Čaklov
1292 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
49.096,- €
38,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

13024x zobrazená v zozname / 1445x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária WFK ponúka na predaj pozemok v obci Čaklov vhodný na výstavbu rodinného domu. Pozemok má rovinatý charakter a jeho rozloha 1292 m2. Šírka pozemku v jeho prednej časti je 19 m, zadnej časti 13 m a dĺžka pozemku je 85 m. Pozemok je zo všetkých strán oplotený pletivom. Všetký inžinierské siete sa nachádzajú v blízkosti. Pozdĺž celej jeho dĺžky vedie asfaltová miestná komunikácia a preto pozemok je vhodný aj na rozdelenie na dva pozemky možnosť kúpy polovice pozemku. Nachádza sa v tichel uličke, mimo hlavnej cesty.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1292 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetnie
Inžinierske sieteblízko
Káblová televízianie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta