Na predaj rodinný dom Trstice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Trstice
176 m²
1970 m²
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
199.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10282x zobrazená v zozname / 686x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj rodinný dom v obci Trstice na pozemku o výmere 1659m2. RD pôvodný postavený v roku 1920 zastavaná plocha 93m2 a prístavba realizovaná v roku 2000 zastavaná plocha 83m2.

RD má potenciál na bývanie dvoch rodín/prípadne viacgeneračné bývanie/, kde každá bytová časť je samostatná. V minulosti bol využívaný ako rodinný penzión so 14-mi lôžkami.

Nehnuteľnosť pozostáva z hlavnej dvojpodlažnej budovy, ktorá je čiastočne podpivničená / vínna pivnica/ na podlaží je kuchyňa, 2 samostatné izby, kúpeľňa a toaleta, ďalšie podlažie je vybavené dvoma klimatizovanými izbami, kúpeľňou a toaletou.
V prístavbe je spoločenská miestnosť s krbovou pecou, kuchyňa, kúpeľňa a toaleta, samostatná izba a obyvateľné podkrovie.
Na pozemku je vonkajší bazén 10 m x 15 m/, posedenie pri bazéne, samostatne stojaca spoločenská miestnosť s veľkou pecou, záhradný domček.
RD je napojený na inžinierske siete /elektrina, voda,/ a bezdrôtový internet. Plyn je privedený na pozemku Na pozemku 3x studňa aj verejný vodovod, žumpa aj kanalizácia.

Obec má dobrú občiansku vybavenosť /lekár, škôlka, úrady, pošta, obchody../, ako aj možnosti na oddych /vodné mlyny, cykloturistika,/.

V blízkosti: Veľký Meder, Galanta, Dunajská Streda ,Šamorín, Bratislava 60km

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1970 m²
Zastavaná plocha176 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Prístupová cestaasfaltová cesta