Na predaj rovinatý a slnečný pozemok v Partizánskom, časť M.Bielice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
1089 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
89.298,- €
82,- €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

78454x zobrazená v zozname / 9461x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

❗❗ HLAVNÝ ŤAH Z PARTIZÁNSKEHO DO TOPOĽČIAN ❗❗ ◀ ▶ ❗❗JEDINEČNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ ❗❗➕MOŽNOSŤ DOKÚPIŤ VEDĽAJŠIU PARCELU❗❗

▶V Partizánskom - časť Malé Bielice Vám so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj rovinatý a slnečný pozemok s výmerou 1089m2 (33 x 33 m) nachádzajúci sa na hlavnom ťahu PE - TO - BN v lokalite, kde sa sústreďujú viaceré areály a objekty s podnikateľskými aktivitami rôzneho zamerania. K dispozícií sú všetky inžinierske siete ⇉ elektrina, voda, plyn, kanalizácia. Po dohode so súčasným majiteľom je možné dokúpiť ďalšiu vedľajšiu parcelu, prípadne pozemok rozdeliť novým geometrickým plánom podľa požiadaviek záujemcu.

▶ Nakoľko je pozemok dobre strategicky umiestnený, ponúka skvelú investičnú príležitosť v ideálnej lokalite s možnosťou výstavby budovy na podnikateľské účely rôzneho zamerania, ale aj výstavbu rodinného alebo bytového domu, prípadne kombinácia oboch možností.

▶V blízkosti ponúkanej nehnuteľnosti je kompletná občianska vybavenosť. Lokalita disponuje výborným autobusovým spojením do okolitých miest a obcí. Bonusom je bezprostredná blízkosť hvezdárne a vyhľadávané termálne kúpele s celoročnou prevádzkou.

▶Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, pre lepšiu komunikáciu najlepšie telefonicky → ◀

*** CENA JE SCHVÁLENÁ MAJITEĽOM, JE VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS SPOJENÝ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.***

CENA: 82€/m2


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1089 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta