Na predaj stavebný pozemok neďaleko mesta Žilina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Veľké Rovné
1035 m²
studňa
230V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
60.030,- €
58,- €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

77412x zobrazená v zozname / 9503x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj pozemok v obci Veľké rovné. V lokalite stoja rodinné domy , ktoré sa využívajú na trvalé bývanie, ale vzhľadom na pekné prírodné prostredie sú využívané aj na rekreáciu ako víkendové chalupy. Rázovitá obec žilinského kraja v ktorej sa pozemok nachádza je známa drotárskou tradíciou a je zemepisne v strede turistických lokalít, ako je Súľovský hrad , Likavka, Manín, štrkovisko na Váhu, blízky Makov - hranice s Českom a blízky Rožnov pod Radhoštěm , v zime vyhľadávané lyžiarske stredisko Oščadnica a pod.
Vzhľadom na dobrý dopravný prístup ako aj pravidelnú prímestskú dopravu je vhodnou lokalitou aj pre trvalé bývanie pri meste Žilina.
viac na abcrealitna.sk

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1035 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta