Na prenájom veľkometrány byt v Holíči na ulici Fučíkova.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Holíč
Ulica.: Fučíkova
130 m²
3
pôvodný
prenájom - 3-izbový byt
650,- € viac info v texte
Ponúknite vlastnú cenu

30621x zobrazená v zozname / 3144x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

HRF REALITY vám ponúka na prenájom veľkometrážny 3-izbový byt na ulici Fučíkova v Holíči. Voľný ihneď!

Byt je zariadený starším ale plne funkčným nábytkom vrátane kuchyne. Dispozične pozostáva z zo vstupnej chodby, troch samostatných izieb čo je veľkou výhodou pre spolubývajúcich, kuchyne s jedálňou, kúpeľne, samostatné WC.

Prenájom je vhodný buď pre rodinu alebo jednotlivcov keďže každý môže mať svoju izbu - s výškou mesačného nájmu 650,-€ + kaucia: 1.000,-€ a 400,-€ jednorazový poplatok RK (sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomných zmlúv a odovzdanie bytu)

Pre viac informácií o ponúkanej nehnuteľnosti a zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach alebo .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha130 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne

Vývoj ceny