Nájom 2izb.byt Námestovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Námestovo
Lokalita.: Námestovo
64.57 m²
6
2
áno
prenájom - 2-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21358x zobrazená v zozname / 1370x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2izb. byt o výmere 64.57m2 na 6 poschodí v centre Námestova. Byt je moderne, nadštandardne zariadený, s dvoma šatníkmi, vírivou vaňou a sprchovým kútom s masážnymi tryskami.
V byte ostáva kuchynská linka s umývačkou riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska kombinovaná so sklokeramickou, rúra, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, sedačka a 2x TV s obývacou stenou a práčka.
Kúrenie v byte podlahové +radiátory, el. vonkajšie žalúzie,12m balkón, z ktorého vidíte na Or. priehradu, či okolitú prírodu Vám určite spríjemní bývanie.

Malá špajza je súčasťou bytu.


Tichá lokalita bez premávky, parkovanie pred vchodom do bytového domu, výťah a pešou chôdzou sa za par minút dostanete do nemocnice aj na námestie.
Uprednostňujeme nájomcov na dlhšie obdobie(min.rok), bez zvierat.
Suma nájomného je 650€+ 150€ platby do fondov(voda, kúrenie, spol. priestory) 3x 650€ depozit teda 1950€, el.energiu si platí nájomca na vlastné meno, teda nie je zahrnutá v cene nájmu ( 20-40€ od počtu osôb a spotreby) K dispdispozícií od 1.4.24 Detailné informácie pri prehliadke, resp. kedykoľvek môžete s otázkami volať maklérke.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha64.57 m²
Poschodie6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta