Nová 4i chata pri lese Krpáčovo Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Horná Lehota
Ulica.: Krpáčovo
120 m²
712 m²
1
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Chata - Novostavba
299.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

97281x zobrazená v zozname / 5804x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

Chata sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialeného od rekreačnej oblasti Tále (tale.sk) a Chopok-Juh (jasna.sk).

Je situovaná v lesnom prostredí, na peknom slnečnom pozemku o výmere 712 m2 s bezproblémovým celoročným príjazdom aj na osobnom aute.

Murovaná zateplená stavba o rozmere 7x9m o zastavanej ploche 63 m2 + 32 m2 terasa bola kolaudovaná v roku 2020. Je napojená na vodovod, elektrinu a odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami.

Na prízemí sa nachádza zádverie, priestranná obývacia izba, kuchyňa, terasa, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sú tri izby. Na rovinatom pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a parkovanie pre autá.

Chata je vhodná na trvalé bývanie pre milovníkov pokoja, na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chaty je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (polianka.sk). Ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chaty je jazero a všade okolo prekrásna príroda.

Podrobné informácie nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku712 m²
Zastavaná plocha95 m²
Celková rozloha152 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny