NOVOSTAVBA 2.IZB. BYTU S TERASOU, Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
54.93 m²
4
1
nie
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
106.366,40 € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

44356x zobrazená v zozname / 1700x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

NOVOSTAVBA 2.IZB. BYTU S TERASOU, Nové Zámky


Ponúkame Vám na predaj 2.izb. byt s terasou v novostavbe. Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite v Nových Zámkoch, kde si môžete užívať komfortné bývanie v blízkosti prírody a zároveň mať rýchly prístup do centra mesta. Ku každému bytu je pridelené jedno parkovacie miesto v hodnote 6000€. V prípade potreby ďalšieho parkovacieho miesta, je možné si ho zakúpiť za cenu 6000€.
Byty sú navrhnuté s dôrazom na moderný dizajn, praktické riešenia a štandardy najvyššej kvality. V bytoch je vytvorený priestranný interiér, ktorý zabezpečuje maximálnu funkčnosť a pohodlie. Bytovka má vlastnú prístupovú cestu s rampou a budúci majiteľ vybraného bytu sa stáva vlastníkom: minimálne jedného zakúpeného parkovacieho miesta, podielu na spoločných priestoroch bytového domu, podielu prístupovej cesty a chodníka v rámci rezidenčného bývania, podielu verejného priestranstva a nádvoria v rámci rezidenčného bývania. Byty sa v predávajú v štádiu štandard, okrem kuchynskej linky. Predpokladaný termín ukončenia stavebných práv je október2024.
číslo bytu 1
NP I.

Počet izieb 2-izbový


Výmera SPOLU bez terasy / loggie 54,93 m²
Obývacia izba / kuchyňa 25,74 m²

Izba 12,09 m²


Izba –
Šatník 5,46 m²

WC 1,20 m²


Kúpeľňa 4,20 m²
Chodba 6,24 m²

Loggia/terasa 8,40 m²


Výmera SPOLU s Terasou / Loggiou 63,33 m²

V ponuke sú aj ďalšie 2 izb. byty :


- 2.izb byty o rozlohe 63,33m2 spolu s terasou, ktoré sa nachádzajú na 1., 2. a 3.poschodí za cenu 106 366,40€ bez DPH
- 2.izb byt o rozlohe 75,38m2 spolu s terasou, ktorý sa nachádza na 1. poschodí za cenu 114 751,06€ bez DPH
______________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha63.33 m²
Úžitková plocha54.93 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno