☀Pakoštane(HR) – Luxusný penthouse so strešnou terasou

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Pakoštane
Lokalita.: Pakoštane
126 m²
3
5
áno
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
370.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26251x zobrazená v zozname / 781x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4 izbový, 3 poschodový penthouse, ktorý sa nachádza na prvom, druhom a treťom poschodí modernej novostavby v centre Pakoštanu.
Byt s obytnou plochou 105 m2 (celková čistá úžitková plocha bytu s príslušenstvom je 126,20 m2), pozostáva z;
- na prvom poschodí: chodba, kúpeľňa, "open space" kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na krytý balkón 8,80 m2 (0,5 / 4,40 m2) a vnútorné schodisko vedúce na druhé podlažie;

- na druhom poschodí: chodba, dve kúpeľne, tri spálne, krytý balkón 8,80 m2 (0,5 / 4,40 m2) a vnútorné schodisko vedúce na tretie poschodie;

- na treťom poschodí sa nachádza strešná terasa o rozlohe 48 m2 (0,25 / 12 m2) vybavená prípojkami vody a elektriny, kde je možné za príplatok nainštalovať "jacuzzi" z ktorej si môžete vychutnať výhľad na more, ostrovy a staré mesto.
K bytu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za 7 500,00 eur a/alebo garážové státie za 15 000,00 eur.
Byt sa predáva nezariadený, vybavený klimatizáciou, podlahovými krytinami (talianska keramická dlažba) a plne vybavenou kúpeľňou.
Kúpeľňa bude vybavená podlahovým kúrením a po dohode s investorom je možné priplatiť si inštaláciu podlahového kúrenia v celom byte.
Všetky okenice na budove budú vyrobené z kvalitného PVC s elektrickými zdvíhačmi žalúziami. Vchodové dvere budú bezpečnostné a protipožiarne a budova bude vybavená všetkými modernými „smart“ zariadeniami (vrátnik HikVision...)
Všetky dominanty budovy: terasy, lodžie a balkóny budú vybavené kvalitnými presklenými stenami .
Architektúra tejto budovy z nej robí jeden z esteticky a vizuálne najočakávanejších projektov v tejto oblasti. Budova sa nachádza v samom centre Pakoštanu, v tichej lokalite, 300 m od mora a pláže, na ktorú vedie slepá ulica, ktorá zabezpečuje intimitu priestoru.
Stavba je postavená na mierne strmom teréne, ktorý z vyšších podlaží poskytne pekný výhľad, najmä však zo strešnej terasy.
V tej istej budove sú na predaj ďalšie tri byty: jednopodlažné prízemie so záhradou a bazénom 91,80 m2; jednopodlažný 74,40 a dvojpodlažný 71,80 m2.
Cena bytov pre kupujúcich, ktorí plánujú spoluinvestovať do projektu (partnerstva), podlieha dodatočnej dohode a podmienkam financovania.
Za byty sa plánuje zaplatiť v dvoch alebo troch splátkach. Plánované ukončenie prác je do konca roka 2024.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/%e2%98%80pakostanehr-luxusny-penthouse-so-stresnou-terasou-%e2%98%80%f0%9f%90%ac%f0%9f%8f%96/

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha126 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno