Pekný 2-izbový byt, BALKÓN, BA III. Rača, Kadnárova ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Kadnárova
50 m²
4
1
2
úplne prerobený
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
460,- €/mes. Energie:
190 € / mes
+190,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

11392x zobrazená v zozname / 1023x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QT

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný 2-izbový byt s BALKÓNOM po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII (2020) v lokalite Bratislava III. Rača na ulici Kadnárova. Tento krásny byt má celkovú podlahovú plochu 50 m2 (byt 48 m2 a balkón 2 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 4-poschodovom dome bez výťahu. Výborne orientovaný na západ s pekne udržiavaným okolím plným zelene, parkov a detských ihrísk. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenskou časťou a barovým pultom, samostatnej nepriechodnej spálne so vstupom na balkón a pekným výhľadom (2 m2), kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Bytový dom je zateplený, pekne udržiavaný s čistým vstupom a okolím.

Byt je k dispozícii od 1.7.2024 a je vhodný pre 1-2 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

Výhody:


❶ Krásny 2-izbový byt s balkónom
❷ Po kompletnej rekonštrukcii 2020
❸ Špičková OBĽÚBENÁ lokalita s množstvom zelene v okolí

❹ Výborné spojenie MHD aj autom


❺ Perfektná občianska vybavenosť so všetkými obchodmi a službami v okolí domu

STAV BYTU:


Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII v roku 2020, pekne a vkusne zariadený. V byte sú všetky moderné spotrebiče ako napr. chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra s mikrovlnkou, práčka atď.

PLATBY:


Cena je 460 EUR + 190EUR vrátane energií (2 os.), správy budovy a vysokorýchlostného optického internetu od UPC. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 650,-EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Rača na ulici Kadnárova s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj do prírody. V pešej dostupnosti je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – supermarkety LIDL a KRAJ, poctivé slovenské mäsiarstvo, lekáreň, drogéria, reštaurácie, kaviarne, školy a škôlky. Do centra mesta sa dostanete rýchlo a jednoducho – do 10 minút autom, do 15 minút električkou a do 20 minút na bicykli. Autom sa takisto pohodlne a rýchlo dostanete na diaľničný obchvat. Úžasným bonusom je aj CYKLOCHODNÍK, ktorý prepája blízke Malé Krasňany s centrom Bratislavy a s lesmi Malých Karpát. Ideálna poloha tohto bytu zabezpečuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

/ 2-IZBOVÝ BYT / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / BALKÓN / BRATISLAVA III. RAČA / KADNÁROVA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vývoj ceny