POD RÁBLOM - DVORNÍKY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
verejný vodovod
nie
230V
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

30046x zobrazená v zozname / 2163x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

Vaše hodnotenie ponuky

Nebudete hodiny cestovať na vidiek, nemusíte sa tlačiť v meste. Bývanie v Dvorníkoch už nebude ako doposiaľ, bude lepšie.

Vstúpte do novej komunity, vitajte v novej modernej štvrti – zoznámte sa s bývaním POD RÁBLOM.

V obklopení prírody objavte pokoj, ktorý Vám poskytne tento nový domov.
Jednoznačnými výhodami ponuky je skutočnosť, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej, okrajovej časti obce, mimo hlavného ťahu, s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu, čo ocenia najmä klienti, ktorí preferujú komorné bývanie, ale zároveň je pre nich dôležitá dostupnosť mesta so všetkými jeho benefitmi.
Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude verejné osvetlenie, kamerový systém, dostatok parkovacích miest.

Projekt ponúka 26 nízkoenergetických, 4 izbových, murovaných rodinných domov v radovej zástavbe, ktoré disponujú zastavanou plochou o výmere 130 m2, úžitkovou plochou 111 m2, rozloha pozemku 400 m2.

Pokiaľ uprednostňujete samostatne stojaci bungalov, v projekte sa nachádza 10 rodinných domov so zastavanou plochou 159 m2, úžitkovou plochou 128 m2 a pozemkom o rozlohe 806 m2.


Vo výstavbe I. etapy prinášame aj cenovo dostupnejšiu formu bývania - bývanie v byte.
Tri nízkoenergetické, murované bytové domy s ponukou priestranných jedno až trojizbových bytov spolu poskytnujú 66 bytov s moderným usporiadaním priestoru.

Tak vstúpte domov.

Výber lokality nie je náhodný. Výborná dostupnosť do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava a Nitra, vybavenosť a možnosti v obci boli základnými požiadavkami ovplyvňujúcimi výber. Obe obec Dvorníky spĺňa dokonale. Okolitá príroda a výhľad na blízky les presvedčí aj Vás o dokonalosti bývania POD RÁBLOM.

Štádium výstavby ŠTANDARD Vám ponúka nasledovné - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka.
Pokiaľ budete mať záujem o rozšírenú ponuku s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov.

Vybrali ste si? Ak áno, zabezpečíme rezerváciu Vami zvolenej nehnuteľnosti s rezervačným poplatkom za byt 2.500 € a za dom 5.000 €. V priebehu nasledujúcich 30 dní pripravíme na podpis zmluvu o budúcej kúpnej zmluve. Po jej podpise uhradíte platbu 15% z kúpnej ceny nehnuteľnosti. Táto platba zahŕňa aj Váš už uhradený rezervačný poplatok. Zvyšná časť kúpnej ceny sa uhradí ako posledná po skolaudavaní nehnuteľnosti z vlastných zdrojov alebo pomocou hypotekárneho úveru.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Začiatok2023
Počet102
Výmera33 - 159 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Mičíková Reality, s.r.o.
Kalvária 3, Nitra 949 01

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421905.. zobraziť +421 905 523 619
Ing. Juraj Furka

Ing. Juraj Furka

0903042.. zobraziť 0903 042 777
backOFFICE.Sk