Polyfunkčný objekt, Levoča, miestna časť Závada

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Levoča
451 m²
1001 m²
2
nie
nie
žumpa
predaj - Budova
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

66871x zobrazená v zozname / 9515x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v meste Levoča, miestna časť Závada. Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 186 m2 pozostáva z troch nadzemných podlaží s celkovou úžitkovou plochou 452 m2 a je vhodná na vybudovanie penziónu, bytových jednotiek, domu pre seniorov poprípade iného podnikateľského projektu. K dispozícii sú inžinierske siete: elektrická energia, obecný vodovod, odpad vedený do vlastnej žumpy. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. Objekt má vypracovaný statický posudok. Energetický certifikát nie je.
Závada je vzdialená iba 11 km od mesta Levoča, 25 km od mesta Spišské Podhradie a Spišského hradu, 23 km od Spišskej Novej Vsi. Len 5km od objektu sa nachádza Levočská dolina v ktorej nájdete rekreačné zariadenie s reštauráciou, wellness centrom, bowlingovými dráhami. V zimných mesiacoch je pre športovcov k dispozícii lyžiarsky vlek. V letných mesiacoch sa dá v okolí vyjsť na krásne túry, využiť dostatok cyklistických trás, poprípade oddýchnuť na bio kúpalisku. Cena predávanej nehnuteľnosti je 170.000,-€ a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: .

Fotografia 360°: https://bit.ly/3kXVUs8



Virtuálna prehliadka nehnuteľnosti: https://my.matterport.com/show/?m=kbz2nSr573Y

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1001 m²
Zastavaná plocha186 m²
Úžitková plocha451 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizáciažumpa
Balkónnie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Energetický certifikátnie
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny