Ponúkame na predaj pozemok v extraviláne obce Nová Bošáca, 2.012 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nová Bošáca
Ulica.: Nová Bošáca
2012 m²
nie
nie
nie
nie
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
8.000,- €
3,98 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

93420x zobrazená v zozname / 7927x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok v extraviláne obce Nová Bošáca s celkovou výmerou 2.122 m2, vedený ako trvalý trávny porast. Severne orientovaný pozemok sa nachádza nad obcou Nová Bošáca, mimo zastavaného územia obce.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2012 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodanie
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Orientáciavýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vývoj ceny