Ponúkame na predaj rodinný dom v Šuranoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Šurany
117 m²
265 m²
4
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
138.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

156959x zobrazená v zozname / 23656x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4-izbový tehlový rodinný dom v Šuranoch. Bol postavený v 70-rokoch. Celková rozloha pozemku je 597 m2, z toho zastavaná plocha a nádvorie majú 332 m2, záhrada 265 m2 a rozloha domu je 117 m2. Strecha domu je po rekonštrukcii.
Dispozične dom pozostáva: dlhá veranda, kuchyňa, 1 izba, kúpeľňa spojená s toaletou, komora. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút aj vaňa. Z verandy sa vchádza do ďalších 3 izieb, ktoré sú priechodné. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Má vymenené plastové okná, vchodové dvere sú tiež plastové, nové interiérové dvere. V jednej izbe je plávajúca podlaha, v ostatných miestnostiach je PVC podlaha. K domu prislúcha i menšia pivnica / 1x2 m2/.
V dome je zavedená obecná voda z obecného vodovodu, nové elektrické rozvody.
Na pozemku sa nachádza aj druhý zdroj vody - studňa. V dome je možnosť kúriť plynovými gamatkami a pevným palivom /krb/.Za domom sa nachádzajú 2 miestnosti - vhodné na letnú kuchyňu, kôlňa na uskladnenie záhradného náradia a murovaná latrína.
Na dvore je samostatne stojaca garáž s montážnou jamou.



Tel.kontakt:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku265 m²
Zastavaná plocha332 m²
Celková rozloha597 m²
Úžitková plocha117 m²
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Energetický certifikátC
Oknáplastové

Vývoj ceny