Ponúkame Vám na prenájom kancelárie na Bardošovej ulici - Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bárdošova
20 m²
2
áno
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
266,60 €
Ponúknite vlastnú cenu

55374x zobrazená v zozname / 10717x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Voľnébývanie.sk Vám ponúka na prenájom nebytové priestory - Bratislava-Nové Mesto.

Nebytové priestory (kancelárie) sa nachádzajú na 2. poschodív v Biznis centre a majú rozmery: 8,47 m2, 18,53 m2, 20,15 m2.

2. poschodie je priestor vhodný pre jednu firmu. Kancelárie majú vchod aj z chodby a zároveň sú medzi sebou prepojené dverami, ale dá sa aj po jednej prenajať. Resp. vstup a dve kancelárie. Cena za nájom cena: 1 m²/ 13,33EUR / mesiac t.j. 160,-EUR /rok / m² + DPH so službami a energie. Cena je bez telefónu a internetu , ten si podľa Vašej požiadavky môžete objednať: Internet: optika - Rainside, Swan, Tcom. Parking: Garážový dom 1. miesto: 800,-EUR /rok + DPH = 960 ,- s DPH - 80,-EUR s DPH / mesiac.

Vybavenie priestorov: koberce, vertikálne žalúzie, kancelárie sú klimatizované, so samostatným ovládaním každej klimatizačnej jednotky, štruktúrovaná kabeláž, EPS, EZS, možnosť využívať zasadačku na 4. posch. Prístup do budovy čipom: cez deň recepcia s obsluhou inak NON-STOP prístup 24/7/365dní. V nočných hodinách je budova napojená na PCO pult , vlastná kotolňa, 3x osobný výťah. Poschodia sú uzatvorené - ovládané elektronickým vrátnikom. Cena zahŕňa všetky služby spojené s užívaním priestorov: el. energia, voda, teplo, upratovanie, klimatizácia , odvoz komunálneho odpadu , užívanie spoločných priestorov. používanie kuchyniek ,toalety ( toaletný papier, mydlo utierky) (okrem telefónnej linky a internetu ), možnosť zriadenia sídla spoločnosti, poštový priečinok reklamná plocha. Počas celého roka je zabezpečená údržba chodníkov, zelene a v zime odpratávanie snehu.

Nájom na dobu neurčitú výpovedná lehota 3 mesiace. Kaucia 2 mesačný nájom s DPH.

Cena:


1 m2 = 13,33EUR / 1 mes

08,47 m2 = 112, 91EUR / mes aj so službami, energiami + DPH
18,53 m2 = 247,01EUR / mes aj so službami, energiami + DPH

20,15 m2 = 268,6EUR / mes aj so službami, energiami + DPH



Voľnébývanie.sk V prípade záujmu volať Mgr. Lukáš Štefánek, .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha20 m²
Poschodie2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno