Investične atraktívny pozemok na dom/rekreačnú chatu/záhradu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Čremošné
648 m²
648 m²
predaj - Záhrady
25.000,- €
38,58 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

5763x zobrazená v zozname / 579x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Záhrada



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Záhrada sa nachádza v tichej lokalite v zastavanej časti obce Čremošné, blízko kúpeľného mesta Turčianske Teplice. V blízkosti záhrady je elektrina a voda. Záhrada je vhodná na pestovanie zeleniny, ovocia alebo na stavbu domu, chatky, altánku. Prístupová cesta vedie až k pozemku.

Pozemok má rozlohu 648m2 a spolu s pozemkom sa predáva aj podiel na prístupovej ceste. K nemu prináleží aj pár metrov vzdialený svahovitý pozemok vhodný napríklad na výsadbu viniča o rozlohe 126m2.

Názor makléra



Tento pozemok je vhodný pre ľudí, ktorí majú vzťah k záhrade a prírode. Okolie ponúka viacero možností na trávenie voľného času. Pešia turistika a cykloturistika, Spa Aquapark Turčianske Teplice, Harmanecká jaskyňa a mnohé ďalšie.

Záhrada je ihneď k dispozícii a užívaniu.



ID: 118079

Cena: 25 000.00€



Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku648 m²
Úžitková plocha648 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny