Pozemok na RD, príp. RD s max. 3 bytovými jednotkami, IZP 30%

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Lúč na Ostrove
1423 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
140.000,- €
98,38 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16167x zobrazená v zozname / 2091x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

PREFEKTUS s.r.o. ponúka na predaj pozemok na zastavanie rodinným domom o výmere 1423 m2 (rozmery pozemku cca 28m x 50m) + prístupová komunikácia k pozemku o šírke 4 metre, ktorá je dopravne vysporiadaná s prístupom z obecného pozemku (spoluvlastnícky podiel na prístupovej komunikácii 1/2).

Obec Lúč na Ostrove, katastrálne územie Malá Lúč.


Územný plán stanovuje pre tento pozemok funkčné využitie - plochy bývania v rodinných domoch, maximálny koeficient zastavanosti 30%, minimálny koeficient zelene 50%, maximálny počet podlaží pri izolovanom rodinnom dome: 2 NP (pre objekty s plochou strechou), 1 NP (pre objekty so šikmou strechou), 2 NP (pre ostatné objekty).
Špeciálny regulatív územného plánu určuje, že predávaný pozemok 1423m2 môže obsiahnuť iba 1 rodinný dom. Avšak podľa výkladu spracovateľky územného plánu je tu možnosť postaviť rodinný dom aj s dvomi alebo tromi bytovými jednotkami. Pri RD s 2 alebo 3 bytovými jednotkami platí regulatív maximálneho počtu podlaží: 1 NP bez podkrovia alebo ustúpeného podlažia.

Pozemok je umiestnený v intraviláne obce.



Inžinierske siete vyvedené na hranicu pozemku (vodovod bez vodomernej šachty, gravitačná kanalizácia, NN elektrické rozvody, plynovod - zmluvy na odber nie sú uzatvorené, pripojovacie poplatky však boli uhradené). Je možné, že pri realizácii RD s 3 bytovými jednotkami bude musieť byť navýšená kapacita IS. Musí posúdiť projektant.
Prístupová komunikácia nemá vybudovaný povrch, nakoľko sa predpokladá výstavba.

Pozemok je v osobnom vlastníctve.



Cena nehnuteľnosti: 140.000,- eur (vrátane spoluvlastníckeho podielu na prístupovej komunikácii a vrátane provízie RK)

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1423 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Inžinierske sieteáno
Káblová televízianie
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Vývoj ceny