Pozemok na výstavbu domu - Veľký Šariš - Kanaš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Veľký Šariš
Ulica.: Šarišská
1218 m²
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
150.000,- €
123,15 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6451x zobrazená v zozname / 881x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Kanaši, mestskej časti mesta Veľký Šariš.

K pozemku o výmere 1218m2 vedie verejne prístupná asfaltová cesta. K dispozícii sú všetky inžinierske siete – elektrina, optická sieť, verejný vodovod, kanalizácia. Elektrický rozvádzač (bod napojenia) je umiestnený 1m od hranice pozemku. Vodovod a kanál sa nachádzajú v prístupovej komunikácii.

Rozmery a tvar parcely môžete vidieť na fotkách. V zmysle platného územného plánu mesta je možné na pozemku postaviť max. dvojdpodlažný rodinný dom. Blízkosť lesa a svahovitý charakter pozemku umožnia novému majiteľovi vybudovať nadštandardný rodinný dom s dostatočne veľkou záhradou a výhľadom na celé okolie. Juhozápadná orientácia pozemku zabezpečuje preslnenie pozemku takmer počas celého dňa.

Pozemok sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite obklopenej lúkou a lesom. V okruhu 5km máte k dispozícii kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, lekáreň, potraviny, reštaurácie, multifunkčné ihrisko atď.). Kanaš je vzdialený od krajského mesta Prešov 8 km, približne 10 minút autom. Veľkou výhodou je dostupnosť MHD a možnosť napojenia na rýchlostnú cestu R4 resp. na diaľnicu D1 v smere na Prešov, Košice alebo Poprad.

Kupujúcemu pomôžeme s vybavením financovania na kúpu pozemku prípadne na výstavbu rodinného domu.

BLIŽŠIE INFORMÁCIE telefonicky alebo mailom



Kontaktná osoba JUDr. Ján Onofrej

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1218 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta