PREDAJ 3 izbový byt / ZÁHRADA / 2x BALKÓN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Šalgočka
72 m²
predaj - 3-izbový byt
114.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2554x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s výmerou 72m2, len 12 minút od Hlohovca. Ako najväčší benefit tohto bytu vnímam vlastnú záhradu v krásnom prostredí. Pred bytovkou je bezproblémové parkovanie.

Byt sa nachádza na 2/2 poschodí a prešiel kompletnou rekonštrukciou (menené plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba, stierky, kompletná elektroinštalácia v celom byte, výmena vodovodného a odpadového potrubia).

Byt má vlastné kúrenie a ohrev vody. Bytový dom je zateplený. K bytu prislúchajú 3 pivnice a záhrada (cca 1,2á).

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb, kuchyne s obývačkou, kúpeľne, oddelenej toalety a v neposlednom rade balkóna a loggie..

LOKALITA:



Obec Šalgočka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (autobusová zastávka, škola, škôlka, lekár). Skvelá dostupnosť do okresného mesta Hlohovec (13km), Sereď (14km) a ľahké napojenie na diaľnicu cez obec Pata (9 min autom).

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118190



Cena: 114 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Statusaktívne