PREDAJ ! Apartmán na ostrove Rab s výhľadom na more

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Banjol
Lokalita.: Banjol
52 m²
2
3
čiastočne prerobený
nie
áno
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán
155.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

33810x zobrazená v zozname / 2036x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta Apartmán na ostrove Rab konkrétne v lokalite Banjol. Apartmán má výmeru 47 m2 + 5 m2 terasa z ktorej je krásny výhľad na more. Výhľad na more je z každej z obytných izieb. Nehnuteľnosť sa nachádza 200 metrov od mora. Nachádza sa na 1/3 poschodí apartmánového domu. V súkromnej uličke sa nachádzajú 2 apartmánové domy. Parkovanie možné priamo pred nehnuteľnosťou.

Dispozícia nehnuteľnosti : obývacia miestnosť spojená s kuchyňou z ktorej je výstup na terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom a Wc, dve obytné izby.

Technické parametre nehnuteľnosti : inžinierske siete : elektrika, mestský vodovod, kanalizácia taktiež odvoz odpadu.

Lokalita nehnuteľnosti : Ostrov Rab patrí medzi obľúbené destinácie hlavne kvôli rýchlej dostupnosti z pobrežia. V okolí sa nachádza veľa reštaurácií, čerpacia stanica, potraviny. Pešo sa viete dostať už do 7 minút na najbližšiu pláž.

Mesačné náklady sú na úrovni 40EUR mesačne.



!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Terasaáno
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny