Predaj, chalupa Radobica - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Radobica
1 m²
508 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Chata
49.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2589x zobrazená v zozname / 407x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodiný dom v obci Radobica na pozemku s rozlohou 508 m2.
Na dome sú vymenené okná, inak je v pôvodnom stave. Pozostáva zo vstupnej verandy a chodby, priestrannej kuchyne, dvoch izieb, kúpeľne a komory. Možnosť vykurovania je na novom majiteľovi (plynové kúrenie, krb, peletová pec, atď).Možnosť rozšíriť bývanie aj v podkroví.
Pozemok je rovinatý, na konci je ostrý svah, ktorý ohraničuje pozemok. Dom je v tichej lokalite a po rekonštrukcii môže slúžiť na bývanie ale aj ako chalupa.
Radobica sa nachádza na úpätí pohoria Vtáčnik, pekné prostredie.
Dom je určený pre ľudí, ktorí uprednostňujú vidiecký štýl bývania a majú radi kľud a je vhodný aj na chalupárčenie. Ľahká dostupnosť za prácou a aj za zábavou.
Dohodnite si ohhliadku už teraz. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.738.590 ID ponuky: PD-66065

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku508 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny