Predaj, dvojizbový byt Bánovce nad Bebravou, Blízko ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
65 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
87.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

31597x zobrazená v zozname / 3504x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt na prvom poschodí ( Pod vami je prízemie, nad vami už iba spoločná povala), ktorý prešiel rozsiahlou rekonštrukciou ( plastové okná, nové murované jadro, laminátové podlahy, otvorenie obývačky s kuchyňou, stierky, sadrokartónové znížené stropy...). Má dokonca vlastné kúrenie riešené kondenzačným kotlom. Jeho celková plocha je 65m2 vrátane dvoch pivníc.
Voľný ihneď spolu so všetkými zariadeniami viditeľnými na fotografiách.
Dispozícia - vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa so stavanou skriňou, komora, dve pivnice.
Lokalita - nachádza sa cca 10 minút chôdze od centra, ale aj napriek tomu je vo veľmi tichej a pokojnej lokalite. V blízkosti je škôlka a základné obchody. Ďalším benefitom sú aj príjemné susedské vzťahy + máte iba dvoch susedov ( jeden naproti a druhý pod vami ).

Mesačné náklady sú približne 142€.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907.428.846 ID ponuky: BN-62015

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny