Predaj kompletne prerobeného 2 izbového bytu s loggiou, Silvánska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
37 m²
6
4
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11679x zobrazená v zozname / 1135x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj kompletne zrekonštruovaného 1,5 izbového bytu Silvánska ulica, Karlova ves. Celková rozloha bytu je 37 m2 a nachádza sa na 4/6 poschodí v zateplenom bytovom dome.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pri ktorej boli menene rozvody elektriny vrátane vypínačov a zásuviek, poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, nove plastové okna, nove žalúzie, nove stierky a farebné umývateľné maľovky, plávajúce podlahy, interierové dvere a bezpečnostne vchodové dvere , nove radiátory, znížené sadrokartonové stropy v celom byte.

Byt pozostáva zo vstupnej predsiene v ktorej je na mieru vyrobený nábytok, z kúpeľni v ktorej sa nachádza sprchový kút. WC geberit je zvlášť. Kuchyňa v ktorej je kuchynská linka vyrobená na mieru (kvalitne značkové spotrebiče) je prepojená s obývačkou s ktorej sa ide na loggiu. Ďalej byt pozostáva zo samostatnej pol izby v ktorej je úložný priestor a posteľ.

Výhody:



- kompletná rekonštrukcia, nikto tam ešte nebýval
- všetka občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
- tichá lokalita
- nízke mesačné náklady 100 Eur
- dobrí susedia
- možnosť kúpiť aj na hypo ktorú vieme vybaviť u nás v kancelárii, ponuky od všetkých bánk a výber najvýhodnejšej zadarmo.

V prípade obhliadky ma kontaktujte Milan Bonk alebo mailom

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové