Predaj, pozemok pre rodinný dom 890 m2 Veľká Lomni...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Veľká Lomnica
890 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
146.900,- €
165,06 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3080x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Ak snívate o krásnom pozemku s výhľadom na Vysoké Tatry, jeden taký ponúkame práve Vám. Ponúkame na predaj slnečný, jemne svahovitý pozemok v blízkosti golfového ihriska vo Veľkej Lomnica. Poloha pozemku s rozlohou 890 m2 zaručuje krásny výhľad na panorámu Vysokých Tatier. Inžinierske siete sú na hranici pozemku. Pozemok je obdĺžnikového tvaru o rozmeroch cca 39 x 24x 32 x 19 m, nachádza sa v intraviláne obce a vedie k nemu asfaltová cesta. Výhodou kúpi tohto pozemku je, že po náročnom a zdĺhavom 3 ročnom vybavovaní je súčasťou predaja aj projekt 3 bytového domu a právoplatné stavebné povolenie.
Obec Veľká Lomnica má kompletnú občiansku vybavenosť. Od Popradu je vzdialený cca 11 km a od okresného mesta Kežmarok 6 km.

Vhodná investičná príležitosť.


Neváhajte, nesnívajte ďalej, ale dohodnite si obhliadku ešte dnes.
ID ponuky: KK-66092

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku890 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG