Predaj, pozemok-záhrada 506 m2 Liptovský Mikuláš, Pl...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
506 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
47.900,- €
94,66 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

112848x zobrazená v zozname / 11177x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj záhradu s murovanou garážou. Výmera záhrady je 506 m2 a nachádza sa v mestskej časti Liptovský Mikuláš - Ploštín. Rozmery pozemku sú približne 10 x 50 m2. Murovaná garáž (2012) sa nachádza na začiatku pozemku po celej jej šírke. V garáži nie je zavedená elektrina.
Siete - elektrina je na hranici pozemku a prípadné napojenie je vecou dohody so súčasným majiteľom, ktorému zostáva druhá časť záhrady.
Vodovodnú prípojku a kanalizáciu aktuálne nie je možné v súčinnosti s majiteľom vybudovať, resp. tieto siete je potrebné si dohodnúť s obcou a príslušnými dodávateľmi. Ich vybudovanie v budúcnosti majiteľ negarantuje.Alternatívou je studňa a septik.
Územno - plánovacia informácia (pre možnosť výstavby) k daným parcelám zatiaľ nie je k dispozícii.
Výhody: Slnečný pozemok vhodný na sad alebo záhradu, predpoklad na umiestnenie stavby - chaty (po úradnom potvrdení cez UPI). Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944.515.056 ID ponuky: XX-57009

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku506 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG