PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Tatranská
687 m²
podkrovie
áno
áno
áno
predaj - Gastro priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

81930x zobrazená v zozname / 4115x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu reštauráciu v Nových Zámkoch na juhozápadnom okraji mesta, za riekou Nitra v čarovnom prostredí v srdci lesoparku BEREK, medzi storočnými stromami zákonom chránených dubov.

Areál a okolie reštaurácie


Celková rozloha pozemku je 2446 m2. Budova reštaurácie je z tehly postavená, zateplená, 687 m2, skolaudovaná v roku 2008.
Nádvorie je vyložené zámkovou dlažbou, s kapacitou 200 osôb, kde sa nachádza altánok, grillbar, detské ihrisko s vonkajším osvetlením. Celý areál je oplotený.
Špeciálna betónová stena, ktorá tvorí soklovú časť konštrukcie oplotenia zabezpečuje aj protipovodňovú ochranu s protipovodňovou výbavou vstupných brán na pozemok.
V lesoparku, v blízkosti reštaurácie sa nachádza park lesnej zveri a detské ihrisko.
V reštaurácii je veľká sála s celkovou kapacitou 130 osôb, ktorá je výnimočná so svojou flexibilnou úpravou priestorov. Posuvnými stenami sa delí na:
V.I.P. salónik s kapacitou 40 osôb, na jedáleň s kapacitou 90 osôb s tanečným parketom.
Je k dispozícii aj kaviareň /fajčiarska miestnosť/ s kapacitou 24 osôb , ktorá je priestorovo oddelená od veľkej sály.
Reštaurácia je vybavená vzduchotechnikou /odsávanie a vetranie/, zvukovou izoláciou, 4 protipožiarnými dverami, pódium pre kapelu, tanečným parketom, barovým pultom, bezbariérovým vchodom, klimatizáciou, sociálnym zariadením. Interiér je kompletne vybavený zariadením na vysokej estetickej a úžitkovej úrovni.

Vo vežičke sa nachádza kancelária.



Technická vybavenosť budovy
Kúrenie je zabezpečené ústredným kúrením s radiátormi na propán-bután s podzemnou nádržou a s krbom na teplovzdušný vývod.
Kompletne zariadená kuchyňa je vybavená vonkajším chladiacim boxom, skladmi, technickou miestnosťou, kotolňou, šatňou, sprchou a záchodom pre personál a miestnosťou
pre administratívne účely. Budova je vybavená všetkými prípojkami inžinierskych sietí, kanalizácia je s prečerpávaním splaškov na protiľahlú stranu rieky Nitra.
Elektronický bezpečnostný kamerový systém je napojený na mestskú políciu.

Vedľajšie budovy


Unikátom reštaurácie sú 3 vedľajšie budovy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti reštaurácie na 1554 m2 pozemku: s rozlohou 154 m2, 108 m2, 82 m2,
ktoré vznikli prestavbou z pôvodných starších budov v roku 2008.
Nosná konštrukcia týchto stavieb je na báze tehly. Okná a dvere sú plastové, všetky budovy majú asfaltové strešné šindle. Budovy sú zateplené, po špeciálnom projektovom procese a povoľovacom konaní stavieb v inundačnom území rieky Nitry. Je ich možné využiť aj ako rodinné domy. Na parkovanie je vybudované veľké parkovisko na protiľahlom brehu rieky Nitra na okraji mesta s kapacitou 30 áut a pre autobus. Parkovacie miesta nie sú súčasťou predaja.

Reštaurácia sa predáva kompletne zariadená so všetkým vybavením a príslušenstvom. Možnosť odkúpenia aj bez vedľajších budov.
Cena nehnuteľnosti je dohodou len pre vážnych záujemcov pri osobnej obhliadke. Možnosť odkúpenia s.r.o.




Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha2446 m²
Úžitková plocha687 m²
Poschodiepodkrovie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Terasaáno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno