Predaj - stavebný pozemok pre rodinný dom - Svrčinovec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Svrčinovec
1783 m²
studňa
nie
230/400V
septik
predaj - Pozemky - bývanie
114.000,- €
63,94 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8093x zobrazená v zozname / 1491x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj lukratívny pozemok s potenciálom pre výstavbu rodinného domu, nachádzajúci sa v obci Svrčinovec, u Liščáka. Tento pozemok ponúka priamy kontakt s prírodou a zároveň výbornú dopravnú dostupnosť. Strategická poloha neďaleko štátnej hranice s Českou republikou a napojenie na diaľnicu D3 sú len čerešničkou na torte tohto atraktívneho pozemku.

Celková výmera pozemku je 1783 m², ktorý je možné rozdeliť na dva symetrické stavebné pozemky s výmerou 892 m², plus prístupová cesta o výmere 169 m². Rovinatý terén má rozmery 26 m x 31 m a 21.5 m x 37 m, ideálny pre výstavbu rodinného domu s priestrannou záhradou a vlastným vjazdom. Ako bonus, pozemok zdobí potôčik, ktorý dodáva lokalite nezameniteľný šarm.

Pozemok je pripravený pre pripojenie na elektrickú sieť. Pre vodu a odpad je potrebné zrealizovať vrt, respektíve septik.

Obec Svrčinovec je známa svojou tichou a príjemnou atmosférou. V blízkosti pozemku nájdete lesy a čistú prírodu, čo vám umožní vytvoriť si domov v pokojnom a relaxačnom prostredí. Všetky dôležité služby sú dostupné priamo v obci.

Za celkovú výmeru pozemku 1783 m² je stanovená cena 114 000€. V prípade záujmu o jeden z dvoch pozemkov, je cena za jednotlivý 892 m² pozemok a jeho podiel na prístupovej ceste 58 500€.

Zorganizujte si prehliadku a nechajte sa očariť možnosťami, ktoré tento pozemok ponúka.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1783 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta