Predaj, trojizbový byt Uhrovec, družstevný byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Uhrovec
68 m²
neuvedené
3
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
92.999,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3642x zobrazená v zozname / 384x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný, trojizbový byt v obci Uhrovec, okres Bánovce nad Bebravou. Byt sa nachádza na druhom poschodí trojposchodovej bytovky a prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície v byte.
DISPOZÍCIA: Byt má obytnú plochu 68 m2. Byt dispozične: chodba, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, 2x izba, kúpelňa so sprchovým kútom a WC, lódžia, murovaná pivnica, šopa na drevo.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V byte sa vykuruje lokálne-vlastný plynový kotol. Teplá voda-el. bojler. V byte je elektrika, voda z obecného vodovodu, plyn, odpad-žumpa.

BYTOVÝ DOM: po čiastočnej rekonštrukcii


VÝHODY: tiché prostredie
MESAČNÉ NÁKLADY: cca 180,00 eur
LOKALITA: Obec Uhrovec sa nachádza v krásnom prostredí Strážovských vrchov, ktoré ponúkajú možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Neďaleká priehrada dáva možnosť rybárčenia. Autobusové spojenie do Bánoviec n/B (10 km) a Partizánskeho (12 km) je bezproblémové. Občianská vybavenosť je kompletná v obci .
NÁZOR MAKLÉRA: byt bez ďalších investícii v krásnom a tichom prostredí.

ID ponuky: BN-66019



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG