PREDÁME JEDNU Z NAJKRAJŠICH ZÁHRAD V ZÁHRADKÁRSKEJ OSADE - ŽABÍ MAJER

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Bojnická
312 m²
studňa a vodovod
predaj - Záhrady
59.000,- €
189,10 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8171x zobrazená v zozname / 702x zobrazená detailne / 651x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pekné miesto s množstvom zelene na skvelý relax, stretnutia s rodinou a priateľmi po náročnom pracovnom týždni ?

Realitná kancelária HOME Real Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka práve takéto miesto. Je to jedna z najkrajších záhrad v záhradkárskej osade na Žabom majeri.

Záhrada o výmere 312 m2 je veľmi pekne upravená a prispôsobená na takéto využitie. Príjemné prostredie vytvárajú okrasné dreviny, kvitnúce trvalky, vysadené ovocné stromy a pekný udržiavaný trávnik. Pri plote je vysadený vinič s veľmi chutným hroznom.

Na posedenie pri vínku a grilovačke je k dispozícií altánok.

Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček, hojdačka, 2x odkladací priestor na náradie, suché WC, studňa, šachta s novou prípojkou a meračom na mestskú vodu. Prípojka na elektriku je na začiatku prístupovej cesty k záhradke cca 30 m.

Prístup na pozemok je možný peši po spoločnej prístupovej ceste cca 30m od hlavnej cesty, Parkovanie je na prístupovej ceste pred uličkou.

V blízkosti je zastávka MHD.



Na pozemok je možné umiestniť mobilný domček a tráviť tak víkendy v peknom prostredí s množstvom zelene mimo ruchu mesta. V okolí sú postavené chaty, ktoré sú využívané aj na celoročné bývanie.

Záhrada je v osobnom vlastníctve.



Cena : 59 000,- Eur vrátane poplatkov pre RK
V cene je zahrnutý aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste.

V prípade záujmu o viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. č. aj počas víkendu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku312 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina