PREDANÉ, 3-izbový byt na predaj, Tománkova, Karlova Ves, Bratislav

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Tománkova
68.3 m²
6
5
3
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
184.900,- € Dohoda na cene možná, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11353x zobrazená v zozname / 9215x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt na začiatku Dlhých dielov, na ulici Tománkova 6, v Bratislave - Karlová Ves. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 6 podlažnom obytnom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou od zateplenia, výmena strechy a stúpačiek. Rozloha obytnej časti bytu je 68,30 m2, plus loggia 3,25 m2.

Dispozícia bytu pozostáva z väčšej vstupnej chodby (10,50 m2) ktorá je členená na malú priechodnú pracovňu, v byte sa nachádzajú dve identické spálne orientované do tichého vnútrobloku sídliska. Dispozícia ďalej pozostáva z obývacej izby a samostatnej kuchyne s výstupom na loggiu z ktorej je veľmi pekný výhľad na Bratislavu. V byte bola kompletne rekonštruovaná kúpeľňa s toaletou, v spálni je inštalovaná klimatizácia, podlahy boli menené za laminátové v celom byt a byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami značky Sherlock.

Bytový dom sa nachádza na začiatku Dlhých dielov kde sa nachádza detské ihrisko, na pešo Billa, Terno / resp. potraviny Kraj na Kresánkovej a menšie Tesco. Zároveň pri dome sa nachádza Pošta a mnoho drobných služieb. V blízkosti sa nachádza aj zástavka MHD s dobrým spojením do centra mesta.

Cena za uvedený byt je 184.900,-/€. Uvedená cena bytu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha71.55 m²
Úžitková plocha68.3 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny